Ceremonie met kinderen

Jullie gaan trouwen en jullie willen kinderen een speciale rol geven tijdens ceremonie. Maar eigenlijk slapen jullie slecht bij dit idee, want doen de kinderen wel wat ze horen te doen? Jullie ceremoniespreker, gespecialiseerd in ceremonies met kinderen, is er om die spanning bij jullie weg te nemen door tips en ervaring. Eén van de beste tips: ‘Geef de kinderen een taak’. Laat jouw stoere zoon of neefje van 12 jaar een pakkend woordje doen tijdens de ceremonie, of jullie dochter van 4 jaar de ringen overhandigen in een zelfgemaakt ringendoosje.

Speciale aanpak met kinderen bij een ceremonie

Omdat ik kinderen graag onderdeel wil laten zijn van de ceremonie heb ik ervoor gekozen me hierin te specialiseren. Vanuit mijn jarenlange werkervaring in het onderwijs weet ik hoe leuk het werken met kinderen is. Vanaf het moment dat de samenwerking start nemen we jullie kinderen mee op weg naar de grote dag. Let wel, niet alleen voor jullie is dit een spannende dag, dit is het ook voor jullie (bruids)kinderen.

Een ceremonie bereid ik met hen op een speelse manier voor. Daarbij houd ik uiteraard rekening met het karakter en de leeftijd van de kinderen.
Direct bij de kennismaking ontvangen jullie kinderen een speciaal bruiloftsboekje. Dit boekje biedt veel ruimte om te tekenen of , voor de oudere kinderen, te schrijven over de aanstaande bruiloft. Het is geweldig om als gezin zijnde op deze manier toe te leven naar jullie bruiloft. Later is dit een hele waardevolle herinnering aan de trouwdag.

Ook maken de kinderen kennis met de speciale trouwmand vol activiteiten. We gaan samen knutselen, schrijven, tekenen of iets anders creatiefs wat bij hen past. Niets geforceerd, maar op een gezellige persoonlijke manier. Kinderen hebben vaak veel vragen! Ik bereid hen voor op de ceremonie door ze te vertellen hoe een ceremonie verloopt en wat zij mogen doen. En ik help hen met hun verrassing voor jullie! Samen met de kinderen vinden we de juiste weg om tot een persoonlijk en prachtig resultaat te komen. Dit raakt niet alleen jullie en mij, maar dit gaat ook een grote glimlach op de gezichten van jullie gasten toveren. Tevens voer ik gezellige gesprekjes die op een liefdevolle manier als mooie bijdrage terug komen in jullie toespraak. Eerlijk en puur, alleen zoals kinderen dat kunnen verwoorden.

Bovendien krijgen de kinderen ook een eigen trouwakte die ze mogen ondertekenen. En geloof me, dit wordt een onvergetelijk moment op jullie ceremonie!!

Extra service

Jullie ceremoniespreker heeft een uitgebreid netwerk op het gebied van kindvriendelijke toeleveranciers. Zo ken ik de meest kindvriendelijke trouwlocaties, liefste weddingnanny (superhandig!) voor jullie kleintjes of gaafste springkussens. Op basis van jullie wensen zet ik mijn contacten in om alles kloppend te maken voor jullie én de kinderen!

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden hierin.

Ik denk graag met jullie mee!