Over mij

Mijn naam is Suzanne,

Samen met mijn grote liefde Joris en onze twee dochters wonen we in het mooie Brabant. Ik ben vrolijk, positief ingesteld en wil graag lachend oud worden. Lachen, ik heb er talent voor! En dit is precies de ‘vibe’ die in jullie liefdevolle ceremonie naar voren komt.

Naast mijn passie voor de trouwwereld, werk ik ook in het onderwijs. Door mijn jarenlange werk als leerkracht in eerst het basisonderwijs en later in het voortgezet onderwijs heb ik veel ervaring in de omgang met kinderen, pubers en jong volwassenen. Die ervaring gebruik ik dan ook graag in mijn werk als ceremoniespreker. Kinderen geven mij inspiratie en zorgen voor het nodige enthousiasme. Met hen is het nooit saai!

In mijn ceremonies krijgen kinderen een speciale rol. Ik neem hen mee in de voorbereidingen op jullie ceremonie en ga aan de slag met verschillende activiteiten. Op die manier worden zij 100% betrokken en weten zij wat ze te wachten staat die dag; wat hun rol is en hoe zij dit samen met mij gaan invullen tijdens de ceremonie. Want uiteraard doen we dat samen. Ik kijk nu al uit naar de waardevolle spontane gesprekken. Heerlijk is dat! Ik kan daar ontzettend van genieten.

En genieten is wel waar het in het leven om gaat.

Omdat ik graag tussen de mensen ben, vind ik mijn werk als ceremoniespreker geweldig. Luisteren naar levensverhalen en voelen waar de passie zit. Daar word ik vrolijk van en dat is wat mij raakt!

Ik neem bruidsparen altijd mee in mijn enthousiasme en geef hen een unieke ceremonie; met veel warmte en liefde. Creatief denken hoort daar ook bij. Ik neem dan ook echt de tijd om dit voor te bereiden. Want dit is maatwerk en ieder bruidspaar verdient de volle aandacht. Samen gaan we bouwen en leven we toe naar het moment.

Jullie moment! En hierbij ben ik dolgraag de Ceremoniespreker.