Reviews

“Wij hadden nooit gedacht dat een ceremoniespreker zo belangrijk zou zijn!”

Ervaringen van andere bruidsparen en ondernemingen lees je hier. Zij zijn jullie voorgegaan en hebben ervaren hoe het is om met mij samen te werken.

Willen jullie zelf een review schrijven, klik dan hier.

Roy en Michelle
Roy en Michelle
De ceremonie was perfect en het hoogtepunt van onze dag
Lees verder
"Wij waren erg blij met Suzanne als onze ceremoniespreker. We zijn met haar een mooi proces ingegaan en dit zorgde voor een vertrouwelijke band. Dat was ontzettend fijn. Vanwege mijn autisme was het voor mij erg spannend en sta ik liever niet in het middelpunt van de aandacht. Samen met Suzanne konden we nadenken hoe we hier vorm aan konden geven, zodat het voor mij een fijne en ontspannen ervaring was. En dit is zeker gelukt. We konden onze vragen stellen aan haar en zij nam de tijd om te kijken naar oplossingen en naar onze persoonlijke wensen.

De ceremonie was perfect en zeker het hoogtepunt van onze dag. Suzanne had vooraf ook contact opgenomen met de getuigen en dit maakte de ceremonie erg persoonlijk en verrassend. Onze gasten waren ook erg enthousiast over haar. Wij waren erg gelukkig met de samenwerking en zouden Suzanne zeker aanraden bij andere bruidsparen. Want ze doet haar werk met liefde en passie. Ontzettend bedankt!!

Roy en Michelle"
Michiel en Chantal
Michiel en Chantal
Prachtige woorden! Alles klopte!
Lees verder
“Lieve Suzanne,

Wat hebben wij genoten! Genoten van het contact met jou en wat had je een persoonlijke toespraak geschreven. Prachtige woorden! Alles klopte! Het was een feestje van herkenning. Soms serieus, maar ook met veel humor. Jij bent echt een lieve en spontane vrouw en wij zouden jou bij iedereen aanraden. Wij kijken in ieder geval terug op een dag om nooit meer te vergeten. Nogmaals dank dat jij er deel van uit wilde maken.

Heel veel liefs, Michiel en Chantal"
Tamara Parren fotografie
Tamara Parren fotografie
www.tamaraparrenfotografie.nl
“Ik heb Suzanne leren kennen als een warme, geïnteresseerde en hartelijke vrouw. Ze neemt haar vak serieus, bereidt zich goed voor en heeft echt oog voor detail. Haar persoonlijkheid komt terug in haar presentatie bij bruidsparen: persoonlijk, warm en af en toe een grapje. Kinderen betrekt ze er op een speelse manier bij en sluit dan aan bij hun interesses."
Previous
Next