Reviews

“Wij hadden nooit gedacht dat een ceremoniespreker zo belangrijk zou zijn!”

Ervaringen van andere bruidsparen en ondernemingen lees je hier. Zij zijn jullie voorgegaan en hebben ervaren hoe het is om met mij samen te werken.

Willen jullie zelf een review schrijven, klik dan hier.

Nicole & Mark
Nicole & Mark
Het was alles waarop we hadden gehoopt en meer dan dat.
Lees verder
Wauw, wat hebben wij genoten van onze ceremonie, waarin ruimte was voor een (schater)lach en een traan. Waarin al onze bruidskinderen hun eigen rol met verve vervulden, waarin we onze liefde voor elkaar hebben kunnen vieren en waarin we ons geliefd voelden door alle mensen om ons heen. Het was alles waarop we hadden gehoopt en meer dan dat. Uiteraard heeft Suzanne hierin een grote rol gehad. De enorme persoonlijke touch en al onze 'eigen' rituelen waren de absolute kers op de taart van onze trouwdag. We kunnen je niet genoeg bedanken hiervoor lieve Suzanne!
Johan & Karlijn
Johan & Karlijn
Door de goede voorbereiding, maar ook het vertrouwen in Suzanne hebben wij echt kunnen genieten van dit bijzondere moment.
Lees verder
Wij kijken met veel plezier terug op een hele mooie trouwdag waar Suzanne een belangrijk onderdeel van is geweest. Tijdens het vormgeven van de ceremonie hebben we hele fijne tips gekregen die aansluiten bij wie wij zijn, zodat het echt een persoonlijke bruiloft en ceremonie werd. Door de goede voorbereiding, maar ook het vertrouwen in Suzanne hebben wij echt kunnen genieten van dit bijzondere moment. Het verhaal was persoonlijk met een lach en een traan. Super leuk dat ook onze getuigen in het stuk naar voren kwamen met ieder hun eigen verhaal en introductie. Dankjewel voor jouw mooie verhaal, Suzanne!
Joost & Annemieke
Joost & Annemieke
Wij zullen voor altijd met liefde terugkijken op dit moment.
Lees verder
Wauw! Wat hebben wij een fantastische bruiloft gehad met als hoogtepunt onze ceremonie. Een ceremonie is doorgaans een formele aangelegenheid maar Suzanne heeft er echt een emotioneel en pakkend moment van gemaakt met veel verrassende elementen. Ze wist niet alleen ons maar ook onze 80 gasten mee te nemen in haar/ons verhaal. Prachtig om te zien hoe zij onze kinderen in het voortraject en tijdens de ceremonie betrok en alle gasten hiermee wist te verrassen. Waar Suzanne zich in onderscheidt is de ruime tijd die ze neemt om het bruidspaar te leren kennen. Lieve Suzanne, Dank je wel voor dit onvergetelijke moment, wij zullen voor altijd met liefde terugkijken op dit moment. Joost en Annemieke
Mark & Dana
Mark & Dana
Suzanne is een fantastische spreekster die humor en een serieuze noot samen brengt.
Lees verder
Wij hebben een fantastische ceremonie gehad en daar heeft Suzanne voor gezorgd. Na ons eerste gesprek waren wij super enthousiast over Suzanne. We hadden meteen een klik. Door haar manier van vragen stellen en spontaniteit leek het vooral op een gesprek met een vriendin. Ons verhaal is niet kort en daar heeft ze ook echt de tijd voor genomen. Wij vonden het heel fijn dat ze meedacht in de vormgeving van de ceremonie en toch ons liet kiezen wat het beste bij ons paste. Ze had hele leuke ideeën met de kinderen. Onze zoon mocht met de hamer slaan (wat hij geweldig vond) en werd echt betrokken bij de ceremonie. De ceremonie was precies zoals we het voor ogen hadden! Suzanne is een fantastische spreekster die humor en een serieuze noot samen brengt.
Henk & Lili
Henk & Lili
Wij kijken terug op een prachtige huwelijksdag!!
Lees verder
Na een toevallige ontmoeting op een trouwbeurs hadden we een goed gevoel. Dat bleek zeer terecht te zijn want de voorbereiding, contacten en ceremonie waren geweldig. Ook de adviezen betreffende live-muziek (Janneke van Heeswijk) hebben we zeer gewaardeerd. Wij en al onze gasten hebben genoten van de prachtige woorden van Suzanne en kijken terug op een prachtige huwelijksdag.
Wes & Lotte
Wes & Lotte
Een ceremonie om nooit meer te vergeten!
Lees verder
Suzanne heeft met ‘ons verhaal’ echt fantastisch bijgedragen aan onze bijzondere dag! Een uitgebreide en gezellige voorbereiding, óók met onze kids, bracht ons een prachtige ceremonie met een hele mooie rol voor de kinderen. Met een boek vooraf, een eigen speech, zelfgemaakte ringendoosjes, een eigen certificaat en echte verhalen zijn zij helemaal meegenomen in de aanloop en op de dag zelf. We hebben heel veel complimenten mogen ontvangen van onze gasten en zijn zelf ook meer dan tevreden over Suzanne. Zij heeft gezorgd voor een prachtig verhaal en een onvergetelijke ceremonie. Écht een aanrader! Suzanne, bedankt! Liefs Lotte, Wes, Tess en Luke
Niels & Cynthia
Niels & Cynthia
Wat was het persoonlijk, intiem en humorvol!!
Lees verder
Vanaf het begin dat we elkaar spraken hadden we een goed gevoel. Suzanne gaf ons tips waardoor we uiteindelijk kozen voor een heel persoonlijke ceremonie. Tijdens de verschillende gesprekken, waarbij ook de kinderen betrokken werden, hadden we er dan ook het volste vertrouwen in. En dat was het ook echt. De ceremonie was heel persoonlijk, intiem, humorvol en zeer goed voorbereid! Wij en alle gasten hebben genoten van deze ceremonie. Dank je wel! Liefs Cynthia & Niels
Robbert & Marjolein
Robbert & Marjolein
Ons verhaal door jou gebundeld, het was fantastisch!
Lees verder
''Suzanne sprak op onze bruiloft en deed dit fantastisch. Ze heeft ons verhaal weten te bundelen en begreep wat we bedoelde. Dit maakte onze ceremonie het heel persoonlijk, emotioneel maar ook met humor! Suzanne komt met veel ideeën en is supergoed bereikbaar voor vragen etc. Echt een enorme aanrader!!''
Roy en Michelle
Roy en Michelle
De ceremonie was perfect en het hoogtepunt van onze dag
Lees verder
"Wij waren erg blij met Suzanne als onze ceremoniespreker. We zijn met haar een mooi proces ingegaan en dit zorgde voor een vertrouwelijke band. Dat was ontzettend fijn. Vanwege mijn autisme was het voor mij erg spannend en sta ik liever niet in het middelpunt van de aandacht. Samen met Suzanne konden we nadenken hoe we hier vorm aan konden geven, zodat het voor mij een fijne en ontspannen ervaring was. En dit is zeker gelukt. We konden onze vragen stellen aan haar en zij nam de tijd om te kijken naar oplossingen en naar onze persoonlijke wensen.

De ceremonie was perfect en zeker het hoogtepunt van onze dag. Suzanne had vooraf ook contact opgenomen met de getuigen en dit maakte de ceremonie erg persoonlijk en verrassend. Onze gasten waren ook erg enthousiast over haar. Wij waren erg gelukkig met de samenwerking en zouden Suzanne zeker aanraden bij andere bruidsparen. Want ze doet haar werk met liefde en passie. Ontzettend bedankt!!

Roy en Michelle"
Michiel en Chantal
Michiel en Chantal
Prachtige woorden! Alles klopte!
Lees verder
“Lieve Suzanne,

Wat hebben wij genoten! Genoten van het contact met jou en wat had je een persoonlijke toespraak geschreven. Prachtige woorden! Alles klopte! Het was een feestje van herkenning. Soms serieus, maar ook met veel humor. Jij bent echt een lieve en spontane vrouw en wij zouden jou bij iedereen aanraden. Wij kijken in ieder geval terug op een dag om nooit meer te vergeten. Nogmaals dank dat jij er deel van uit wilde maken.

Heel veel liefs, Michiel en Chantal"
Tamara Parren fotografie
Tamara Parren fotografie
www.tamaraparrenfotografie.nl
“Ik heb Suzanne leren kennen als een warme, geïnteresseerde en hartelijke vrouw. Ze neemt haar vak serieus, bereidt zich goed voor en heeft echt oog voor detail. Haar persoonlijkheid komt terug in haar presentatie bij bruidsparen: persoonlijk, warm en af en toe een grapje. Kinderen betrekt ze er op een speelse manier bij en sluit dan aan bij hun interesses."
Previous
Volgende