Herbevestiging (renewal of vows)

Steeds vaker kiezen stellen ervoor om de liefde, nadat zij al eerder getrouwd zijn, nogmaals te vieren; opnieuw ‘ja’ zeggen. Daarvoor hebben zij verschillende redenen, maar één ding hebben zij gemeen: het opnieuw uitspreken van wederzijds respect en mooie herinneringen ophalen. Wat een fantastisch moment, waarbij een persoonlijke ceremoniespreker van grote invloed is.

Aan een herbevestiging zitten geen officiële regels. Jullie kunnen dit klein of
groots aanpakken, formeel of informeel, in de vorm van een diner of ceremonie.
Er kunnen verschillende redenen zijn voor een herbevestiging;
Sommige stellen zijn al eerder voor de wet getrouwd en willen alsnog een feest geven.
Bij anderen verliep het trouwfeest niet zoals gepland vanwege persoonlijke redenen en
zij hebben de wens om het nog een keer doen.

Er zijn soms stellen die in het geheim getrouwd zijn en dit nu willen vieren met vrienden en familie. Andere stellen kiezen voor een herbevestiging omdat zij een zware periode achter de rug hebben en vinden het tijd om dit achter hen te laten. Zij vieren hiermee de overwinning!

En één reden die zeker niet vergeten mag worden is de liefde vieren met het gezin. Wanneer een gezin compleet is, is het geweldig om samen met de kinderen dit mooie moment nogmaals te beleven.

Bij dát moment hoort ook een persoonlijke ceremonie speciaal geschreven voor jullie als paar. Jullie ceremoniespreker regelt dit met alle liefde, want de liefde kan niet vaak genoeg gevierd worden toch?

Als jullie kinderen een speciale rol wensen te geven in de ceremonie neem dan hier een kijkje op mijn pagina over ‘ceremonies met kinderen’.